Insamling av information

Vi behandlar alla personuppgifter som lämnas till oss på www.vwdelar.se i enlighet med Personuppgiftslagen. Inga uppgifter säljs vidare utan används endast internt av www.vwdelar.se. Den E-post adress som uppges används till orderbekräftelse i samband med beställning samt till övrig information gällande beställningen.

För kundens säkerhet sker all kommunikation mellan köpare och www.vwdelar.se i krypterad form, inklusive de uppgifter som skickas vid genomfört köp.

När du besöker webbplatsen tar vi dessutom automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.,

Användning av information och syfte

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

  • Information och erbjudanden via e-post.
  • Kontakta dig via e-post i samband med beställning.
  • Förbättra användarvänligheten på vår hemsida.
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp vid beställning i webshopen.

E-handelssäkerhet

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke.

Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Cookies

Vi använder cookies för att förbättra tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

Radera personuppgifter

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Du kan när som helst kontakta oss på info@vwdelar.se för att få information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig eller om du vill att vi raderar dina personuppgifter.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats, kontaktformulär och webbshop godkänner du vår integritetspolicy.

Stäng meny
×

Kundvagn

preloader